En iyi güvenilir villa kiralama siteleri

ekirala > Blog > Duyurular > En iyi güvenilir villa kiralama siteleri
9.02.2024 15:40:00

En iyi villa kiralama siteleri

Yaz gelirken en çok tercih edilen tatil seçeneklerinden biri villa tatilidir. Villa tatili, ailenizle muhafazakar ve özgür bir villa tatili için en iyi alternatiflerden biridir. Tabi villa kiralarken dikkat edilmesi gereken birkaç önemli nokta var. En iyi villa kiralama siteleri ile ilgili dikkat etmeniz gerekenleri sizler için listeledik. Kiralık villa sitelerini değerlendirirken Türsab, Etbis kaydı, şirket güvenilirliği, faaliyet gösterdiği yıl göz önüne alınarak villa kiralayabileceğiniz siteler listesini hazırladık.

Villanızı kiraya verebileceğiniz siteler

Güvenilir Villa Kiralama Siteleri

Son yıllarda ülkemizde ve dünyada kişiye özel konaklama yapabileceği tatil seçenekleri gittikçe popülerleşiyor. Ailecek kendi evinizdeki gibi tatil yapabildiğiniz villa konsepti tatil artık tüm Türkiye’de yaygınlaşıyor. Villa kiralama ile birlikte bungalov kiralamamüstakil ev kiralamatinyhouse kiralama ve karavan kiralamada gün geçtikçe artıyor.

Villanı kirala

Türkiye’de villa kiralayabileceğiniz irili ufaklı yüzlerce villa kiralama sitesi bulunuyor. Özellikle pandemiyle birlikte Türkiye’de tatil ve konaklama tercihleri değişmeye başladı. Vatandaşlarımız artık tatil için hoteller dışında kendi başlarına ailesiyle birlikte kalabilecekleri özel havuzu bulunan yazlık kiralık villaları tercih ediyorlar. En çok balayı çiftleri denize yakın havuzlu villaları kiralıyor. Bazı villalarda günlük, 2 günlük, 3 günlük ,5 günlük bazılarında ise 7 günlük ve üzeri villa kiralama yapabiliyorsunuz.

Evini, Villanı kiralayabileceğin siteler

Korona ile birlikte hijyenik ve aileye özel olması nedeniyle patlama yaşayan yazlık kiralık villa turizmine talep her geçen gün katlanarak artıyor. Hatta birçok otel sahibi villa konseptine çeviriyor veya otel ile birlikte villa alternatifi sunuyor. Özellikle antalya da kiralık villa sayısı gün geçtikçe artıyor. Muğla villa kiralama da en önde gelen illerimizden. Yine Sapanca bungalov kiralama da oldukça popüler yerlerimizden.

En iyi villa kiralama siteleri

Peki villa kiralarken güvenilir siteler hangileri, villa kiralarken nelere dikkat etmeli, hangi siteleri tercih etmeli sizlere kısaca özetleyeceğiz.

Villa kiralama sektörü yan sektörleri bungalov kiralama, müstakil ev kiralama, tinyhouse kiralama, yazlık kiralama tekne kiralama ve araç kiralama ile birlikte o kadar büyük ve popüler bir sektör ki dolandırıcıların insanları kandırmak için hedefi haline gelebiliyor. Bu kötü niyetli kişiler aslında hiç var olmayan bir villayı kendi hazırladığı, taklit ettiği veya herhangi bir kontrol sistemi olmayan ilan sitesine ekleyip insanlardan kapora vb. ücretler talep ederek sahtekarlık yapabiliyor. Villa kiralama hizmeti vereceğim diyerek insanları dolandırmaya çalışıyorlar. Villa kiralarken herşey önce buna dikkat etmelisiniz. Villa kiralayacağınız sitenin Müşteri hizmetleri, dahili, whatsapp ve iletişim telefonları, iletişim adresleri, sitesinde şirkete ailt resmi belgeler, ETBİS, Türsab, Marka Tescil, TR Güven Damgası, sitenin sözleşmesi ve bağlı olduğu şirketin faaliyetlerine bakarak güvenilir olup olmadığını anlayabilirsiniz.

1.Tatilvillam

Baransel Grup Emlak Turizm İnşaat Sigorta Ltd.Şti tarafından 2006 yılında kurulan tatilvillam yazlık, villa, apart, dağ evi, çiftlik evi kiralama odaklı villa kiralama sitesidir. Türkiye’de bu alanda faaliyet gösteren en eski firmadır. Portföyündeki villa sayısı ile bölgenin önde gelen villa kiralama sitelerindendir. Türsab, Etbis, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası kaydı bulunmaktadır.

 

 

2.Hepsi Villa

Tesadüf Atlantik Tur. Emlak İnş. Ve Tic. LTD ŞTİ tarafından 2010 yılında kurulan Hepsivilla.com 5 farklı il 17 farklı bölgede binlerce villa ile hizmet veren sektörün önemli firmalarından biridir. Firmanın Türsab, Etbis, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası kaydı bulunmaktadır.

 

 

 

3.Villa Sepeti

Nero Turizm tarafından kurulan Villasepeti 8172 Türsab belgesiyle villa kiralama hizmeti veren eski ve güvenilir firmalardan biridir.

 

 

 

 

4.TatildeKirala

Ankara merkezli villa kiralama sitelerinden biridir. Villa kiralayabileceğiniz güvenilir platformlardan biridir.

 

 

 

 

5.HelloVillam

2014 yılında kurulan Hellovillam, Hello Group İnternet Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi markasıdır. Firmanın Türsab ve Türk Patent Marka Tescili bulunmaktadır.

 

 

 

6. Villa Kalkan

Wings Seyahat çatı şirketi bünyesinde 2015 yılında Kalkan’da kurulan “Villa Kalkan” Kaş, Kalkan ve Fethiye’de özel havuzlu villaların ve apartların kiralanması hizmetini vermektedir. Türsab ve Kumluca Sanayi ve Ticaret Odası ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlıdır.

 

 

 

7.Tatil Villası

22 yıldır tatil sektöründe yer alan firma 2013 yılından bu yana villa kiralama sektöründe hizmet veriyor. Mulberry Turizm Seyahat Acentası olarak Tatilvillasi.com.tr markasıyla hizmet veriyor. Şirket ayrıca Likya Pavilion Hotel, Mulberry, Luxury Holiday Villas, Luxury Lcycia Travel markalarıyla hotel vb. faaliyetleri de bulunuyor.

 

 

 

Diğer Villa Tatil Siteleri

Bu sitelerin dışında Akdenizvilla, Villareyonu, villaciniz, villacim, villa gezegeni, tatil premium vb. bir çok villa kiralama siteleri de sektörde faaliyet göstermektedir.

Villa kiralarken nelere dikkat etmeli?

Villa kiralarken dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili detaylı bir rehber hazırlayacağız. Yazlık villa kiralarken dolandırılmamak için neler yapmalı, hangi villa kiralama siteleri güvenilir, villa sitesi üzerinden iletişime geçerken nelere dikkat etmeli, ne zaman ödeme yapmalı, villa giriş-çıkış saatleri, villa resimleri gerçek mi? Havuz gerçekten özel, korunaklı mı gibi birçok soruya o içeriğimizde cevap vereceğiz. Burada villa kiralamadan önce dikkat etmeniz gereken en önemli konu, villayı kiralayacağınız şirketin resmi belgeleri, ETBİS, Türsab belgesi, Marka Tescili gibi belgeleri hızlıca kontrol edebilir şirketin güvenilir olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Villa Kiralama Siteleri

Aşağıdaki listede Türkiye’de uzun süredir villa kiralama işi yapan Etbis, Türsab, Marka Tescil belgeleri bulunan 3D ile ödeme yapan siteleri listeledik. Siz de bu alanda güvenilir gördüğünüz siteleri yorum kısmında belirtirseniz listeyi ara ara güncelleriz.

Villanı kirala

Yukarıdaki siteler üyelik sistemi olmayan villa şirketine villanıza ait bilgileri ve resimleri gönderip villa sitesi tarafından eklenerek villanızı kiraya verebildiğiniz siteler. Bir de villa sahibi veya ev, bungalov, karavan sahibi olarak üye olup villanızı kiralayabileceğiniz airbnb, tatildekirala, ekirala gibi villa kiralama siteleri mevcut. Bunları da bir sonraki yazımızda detaylı olarak inceleyeceğiz.

 

Yorumlar
Henüz Hiç Yorum Yapılmamış..
Yorum Yap
Adınız Soyadınız
Mesajınız
Benzer Yazılar
Türkiye’nin Kiralama Sitesi Ekirala.com’da Villanı veya Tekneni Ekle Daha Çok Kazan!
İndirim ve Kampanyalar için E-Posta Aboneliği
Dilediğiniz zaman Ekirala.com e-posta aboneliğinden çıkabilirsiniz